alperna

jorden resurser, shitans asså! kan inte vara lätt att tänka på detta dag in och dag ut, Kolte?
själv äter jag hallon och jordgubbs smothie och lever livet (y), första brasan för i år är klappad och klar :)

Hannsan, har kanske glömt att berätta, jag tar mitt pick och pack (skidor & snowboard) och drar till alperna/ österrike på sportlovet :D

Nataaliiie


polisbussen

tillbaka..
skrivit klart mina uppstaser och nu är det bara att bättra på tyska glosorna kvar (y)

Min mamma höll just på att nacka min pappa, älgloppa hit och älgloppa dit, usch! kryper överallt just nu.. Älgjakt betyder detta, vilket i sin tur betyder är det är fem år sedan jag opererade mig.. shit!

Hände något sjukt läskigt idag, när jag hade gått av bussen från skolan så började jag min vandring från stationen (VILKET ÄR EN BRA BIT). jag gick i mina egna tankar och helt plötsligt står det en polisbuss parkerad på en grässplätt (vilket egentligen inte borde överraska mig efter som att jag befinner mig i Bruzaholm, men nu så blev jag iaf lite förvånad). Jag tänkte att det kunde ju kanske vara lite roligt och titta in bara för att se hur det ser ut lixom ;p. det va dock ganska mörka fönster men lite kunde man se. men sammtidigt som jag står som ett fån och kollar in på allt det roliga i polisbilen så dyker det upp ett huvud mitt framför mig, fatta att jag blev rädd/överraskad eller? herre! I ren panik så sprang jag så fort som jag kunde tills jag inte såg bussen längre. Jag kan ju bara tänka mig hur denna polisman skrattade. Så sjukt pinsamt! jaja, jag bjuder på det :)

Nataaliiie

Müsli

Vi börjar denna extremt kalla dag med - Müüüüssssli & tyska !
Gratulerar du har just vunnit en soppbil utan motor..

Nataaliiie

sista träningen

Sista träningen :(...

Nu börjar försesongen igen, styrka, kondition och allt det där allmänt jobbiga ( träningsvärken, HÄR kommer jag!) Sista träningen var  iaf helt ok, fotbollstennis, vilket mitt&Beckas lag förlorade.. (vi brukar aldrig förlora den, suck) tog iaf igen det på matchen, SOM vi vann :) pernilla kom på träningen idag, bättre sent än aldrig ;p haha! Hon såg taggad ut, ser fram emot att kämpar kvinnan kommer tbx.. Efter träningen blev det tårta som Evelinn&Amanda bjöd på. Vi brukar göra så i vårt lag när någon har fyllt år. Amanda fyllde den 10 juni, men även där: bättre sent än aldrig!

Kollar på idol, glöm inte att kolla in idol modet på¨- www.tv4.se/idol

Nataaliiie


judith, ja jag säger då det!

Tjena Hannsan!

Vad tror du jag gör? Ja jag antar att du förstog att jag pluggar, inte just i denna sekund då, men jag borde! Annars har dagen flytigt på bra, psykologin gick ut på att komma på alla de bra saker med att servera vin&sprit i matsalen ist för vatten och mjölk. Vi kom på en massa bra fördelar med detta (y).

Judits skönaste
- Natalie, vet du vad vi ska fråga Samuel någon dag?
- Neej vadå? haha
- Jo vi ska fråga samuel om han har köpt nya byxor.
- Okej?
- och när han svarar så ska vi säga, dom sitter som en smeck! ;)
HAHAHA!

Under den här veckan har balen vart ett stort samtalsämne ( palla det nu egentligen, hela 2 år kvar). Malin kom fram till at hon inte har någon att gå med och Joel&Emil kom då med ett farslag. Viktor Svensson! Smart som jag är så slänger jag ut mig att, JA varför inte Malin? Kul ju! Efter några minuter så är smset från Emils sida redan skickat och där står malin (som inte känner viktor) och skämms över att Emil tog sig friheten att fråga om han hade lust att gå med henne. hoo...

 Wasim är bäst!

Nataaliiie
       


"jävlaidiot"

Ny dag med nya möjligheter :)

Efter en natt med hundar simmande i fiskskålen & att mamma bestämmde att de skulle offra mig som staty på eksjö torg (bara för att ingen annan ställde upp), så har jag nu vaknat och väntar på bussen!

Idag fyller Wendela och Bea 17, så jag får passa på att gratulera och önska er ett ganska lagom plågsamt år kvar till 18! Men ett steg närmare är alltid något att hurra för, Hurra hurra hurra hurra!

Idag är också den dagen då vi ska mobba Sofie för att hon trillade i knappliften när hon åkte skidor, vilket gjorde att en annan tjej fastnade i knappliften och åkte med några meter och sammtidigt skrek "jävlaidiot"  (eller något liknande).
"jävlaidiot-tjejen" kunde inte åka skidor helgen därpå för det var någon "galen" tjej som trillade i liften och gjorde så att hon fick ont i benet.. synd ;p haha!

Glömm inte att vara med att tävla om outfits på www.kanal5.se/mode

Nataaliiie


hubbe

Tänkte lite på tant-amanda idag, hål i bollar& allt vad det är man tänker på när jag tänker på henne. kanske vår lilla lek när vi var små. Ni vet " mamma, pappa & barn" ja det va det vi lekte jag&Amanda. Så vi va ute och lekte jag (mamma) och amanda (barn) och så helt plötsligt så skriker Amanda (barn)
- MAMMMMMAAA!!!
Jag svarar självklart.. (jag är ju inte dum lixom)
- Ja mitt kära barn, vad är det?
- INTE DU, MIN MAMMMA!
-
me jag är ju din mamma?
- natalie ditt dumhuvud, hämta Mamma jag har en spik i foten!
då, kopplade det, jag är ju inte amandas mamma på riktigt, just det ja!
Förlåt Amanda för att jag låt dig stå och hoppa med en spik i foten några extra minuter, men du.. Jag vet att du gillar mig ändå :)

förövrigt så sörjer jag fortfarande Anna-stina och det känns lika jobbigt varje gång jag går in på mitt rum och ser den tomma skålen...

(Kollar just nu på Jon i Idol, stor kärlek )

din vägledare här i livet (som Kolte brukar säga)
Nataaliiie



all I need is time

I used to think
I had the answers to everything,
But now I know
Life doesn't always go my way, yeah...
Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize...

För om vi alla ansträngde oss lite mer för att hjälpa våra medmänniskor skulle vi snart märka en enorm skillnad, både för oss själva och bland folk i vår omgivning. Att ge mat åt en hemlös, att hjälpa en gammal dam över vägen eller att ställa upp för en vän är inte bara någonting behjärtansvärt. Varje gång vi gör något positivt för någon annan gör vi också oss själva en stor tjänst.....

Såååå jag fortsätter med mitt reflektion skrivande, det är mkt nu. Men jag kämpar på, vad gör man inte för skolan? jag har ju verkligen inget annat roligare för mig än att sitta och plugga på måndagar? neheeejdå! Idag hände det något extrem roligt i eksjl city (tro det eller ej) men när jag går mitt på gågatan i Eksjö så ställer sig en hel familj japaner med varsin kameran (ca 7st) och tar kort på mig/oss. Dum som jag är så ler jag lite fint och står kvar, efter ett litet tag då en av japanerna vifftar förtvivlat med handen så inser jag att det verkligen inte är mig de vill ha kort på, nej utan det är statyn bakom mig. En staty? vem vill ha kort på den då? Självsäker som jag är (Pffff) så tycker jag att de hade gjort sig själva en stor tjänt att ta kort på mig ist :). haha! Autografer senare, kön börjar några hundra meter däråt! ;p

Tillbaka till verkligheten, det är ekonomi det handlar om och starlin i fulla muggar, vi hörs.. nu ska jag gosa vidare med Lenin och alla andra välbekanta snubbar!

(träffade Wendela igår, hon va lika blond som vanligt, skönt :) Hon fyller btw år i morgon, glömm ej! )


Nataaliiie


tar mig samman ..

Överlevde debatten och har nu överlevt halva dagen, frågan är om jag verkligen orkar att vara kvar här? Alla deppar pga vädret och dom som inte deppar bara härjar.. Jag tycker dock att vi ska ge några + till Juttan i dag som tog med sig sin dator så vi kunde se några Svensson Svensson avsnitt på långrasten, det tackar vi för - tack!

Idag har jag konstaterat är det är UNGEFÄR 160 dagar kvar tills min 18års dag, skratta eller gråta? Men jag e inte bitter, jag sitter gärna hemma när alla går ut och har det roligt, Nej men jag behöver verkligen inte mitt körkort för jag åker gärna BARA med andra, Neeejdå, jag är inte bitter! Jag tar mig samman och räknar ner...  :)

Nataaliiie


debatt

Godmorgon min kära

Vilken morgon, regnet öser ner och börjar dagen med en debatt om att slösa! vi tar ett hipp på detta - hipp! Annars finns det inte mkt att hurra för om man säger så! Hoppas vi överlever denna måndag & ser fram emot nya äventyr (y)

till dig
Nataaliiie

om jag har ont

Heej Halvan

fett blåmärke på innelåret (en fotboll), träningsvärk i armarna (friskis&servering), ont i hjärtat pga av min firre (Anna-Stina) är DÖD! Just nu har jag även ont i ögonen för att jag är så sjukt trött. Tror att det ä'r dags att sova snart, men vågar dock inte gå in på mitt rum för där ligger fortfarande liket av Anna-Stina & vem vet, kanske en och anna likmask också, uschen! Vet inte hur jag ska göra nu, nu är det jobbigt... får nog bli toaletten och nationalsången, stackarn! Som du kanske inte vet, men som du aksnke borde veta så är mitt rum inte lika städat som det brukade vara på den gamla goda tiden, utan nu ser det mest ut som om något har sprängt stället (synd). Så jag tycker nog att du borde komma hem och städa lite, jag menar nbu när du har bott själv ett bra tag så borde du ju vara lite av en expert, eller? tack på förhand!

Såg nyss att Lasse, oh Lasses turné börjar nu den 20 oktober, hurra! kanske man ska försöka klämma in honom på ett litet hörn?

"Jag tar på mig läppstift minst 50 ggr om fagen" - Anna Anka
"Jag spritar mina händer minst 50 ggr om dagen" - Natalie Tälth

Love you
Nataaliiie



TILL MIN BÄSTA VÄN

Heej dääääääääääääääär!

Dåligt skrivet nu igen, nu får jag faktiskt ta och skärpa mig. Har hänt en himmla massa roligt, stadsfest tex. ojojoj, klämde in Amanda "sis" Ingvarssons 18-fest samma helg, samma kväll och samma kanal :). Det blev en succé, en kväll VI sent ska glömma!

Fotbollen har ju inte precis gått som planerat i år, men är nu säkrade en plats i div3 nästa år också, får se hur det blir med den saken. Innebandyn är dock hel död från min sida, lite mindre suddigare talat - jag har slutat! Känns glasklart, trivs nog bättre som åskådare :)

som den tvåbente sa till den enbente - du har ju mer hopp än mig!

Men nu har jag funderat också, sitter och chattar (cool jag är) med min kära vän Hanna och har kommit fram till att vi hörs ALLDELES FÖR DÅLIGT! Så nu ska Natalie Britt Lis Tälth ta tummen ur (vad?) och skriva fler blogginlägg till sin bästa vän! Ska verkligen ta tag i det så att hon vet vad som händer med mig och dem runt om kring här hemma på hemmaplan :) - Så Hanna det här är till dig! Hedan efter ska du få läsa här, Enjoooooóoy ...

Älskar dig
Nataaliiie



RSS 2.0