i väntan..

kollar på göta kanla.. funderat på alla deverse spel man kan komma på men vill inte göra mina familjemedlemmar ledsna av deras säkra förlust. Så jag bestämde mig för att se på Sunesjul - julbaket.. ännu en gång.

Nataaliiie


hår

jag vill färga håret NU NU NU NU!
Emina om du ser detta, jag vill färga håret så du vet - och jag vill ha det som jag hade innan!

Nataaliiie

 
 

julaftonskväll

jo men jag har haft en hel mysig dag med mina kära släkt, lugnt och skönt! :) men eftersom att mina kusiner åker till jamica och egypten i natt så är jag nu hemma. Min mor jobbar idag och kommer inte hem förrän vid klockan halv 11. Får alltså inte öppna mina paket förrän då! När vi kom hem från eksjö (där mina kusiner bor) så hade hunden ätit upp julskinkan. Jag somnade även vid Kalle i år och missade Robbin Hood, tusan också!
Men jag önskar åter igen en god jul och Albana och gänget - er önskar jag en bra helt vanlig dag :)

Nataaliiie

julafton

då va den här, julaftonsmorgon. Snön ligger vit och granen luktar gran och brasan sprakar :)
jul frukosten är uppäten. givetvis hunnit med att att ha snöbollskrig med min far och nu väntar "Jack Frost" filmen som jag alltid lipar till. men det är ju ändå jul, då kan man få gråta en skvätt och mysa med sin familj. Fick inget paket i julstrumpan i år, men jag är lika glad för det. Får dock inte öppna mina paket förrän vid halv 11 ikv för att mamma jobbar idag. Ni har tur alal ni som har föräldrar som inte jobbar på högtider och helger!

Nu ska jag göra mig i ordning och snart bär det av mot släkt. Jag förberder mig mentalt ;p - nejdå, jag gillar er allt.

GOD JUL GOTT FOLK

Nataaliiie


sunes jul

jag är kär, sunes jul!
jag kan verkligen inte sluta kolla.. julbaket.

Håkan: vad skriver du på dina pepparkakor?
Sune: jag skriver H på mina grisar.
det går några sekunder och Håkan får blicken som bara han kan få.
Håkan: OCH varför skriver du H på dina grisar? va?
HAHAHAHAHHAHA

PEPPARKAKSDEGEN ÄR BORTA
Rudolf:
Håkan, varför har du blivit så lång?
Håkan: Man växer mycket i min ålder.
Karin: Håkan, vad har du i dina strumpor?
Håkan: Tår och sånt.
Karin: vad bra! får jag se?

det va bättre förr så att säga, har hunnit med och kollat på sunes sommar i dag också :)
"Det här ska han få fan för" - Håkan Andersson

Nataaliiie


Bingolottos uppesittarkväll..

Då va det igång, min far tror att han kommer att vinna på sin lott, som om? själv sattsar jag på sydafrika resan i lotto 4 :) må gud vara med mig!

vill bara säga att jag saknar Loket, han gjorde dessa kvällar SÅ mycket roligare. Lotta kan slänga sig i väggen. På den tiden Loket ovh Arne va med - Ja DÅ, då va det riktig jul :)

Nataaliiie




uppesittakväll

Då va det dax för familjen Tälths årliga uppesittakväll.. Julmaten är laddad, julgodiset står på sin plats, bingolotterna är köpta och granen står på sin plats. Nu korkar vi upp och hoppas på storvinst :)

min syster står just nu och pekar på allt hon INTE vill äta på julbordet, hon kommer fram till att det typ bara är en enstaka liten grej hon tycker om - jesus!

Förresten så har jag nu över 100 inlägg på bloggen - synd om dig som läser för första gången. Du har missat en del!

Nataaliiie


jul jul jul ..

tänd ett ljus för allt du tror på, för den här planeten vi bor på...
Jul snart och jag kan bara inte fatta det? hur i tusan har all tid bara kunnat flyga förbi mig?  Jag har inte hunnit börja längta än, jag har inte ens hunnit tänka på det. Klämt på mina paket? - nää inte ens det har jag hunnit med. Anatar att jag har mycket att göra innan klockan blir julafton.

Nataaliiie

tiden förändras

Jag antar att livet förändras? Det kommer inte alltid att vara som det är nu och det kommer aldrig att bli som det var innan heller. Kanske har jag vart rädd för detta? men nu ser jag positivt på det hela, jag vet att jag kommer ha kvar mina nära&kära vad som än händer.

LolloHannaLellaNatta - det var nog inte meningen att vi fyra skulle hålla ihop. Jag tror stenhårt på ödet. Livet är hårt men det betyder inte att man måste se det negativt. Gör det bästa av situvationen!


två år kvar

Ja då va det bara två år kvar av våra liv? 21 december 2009 idag, vilket betyder att det är exakt två år tills 21 december 2012 - den dag det planeras att jorden kommer att gå under. jag vill ungefär göra allt det som Matilda Stenis skrev i sin blogg (matildastenstrom.blogg.se).. jag som skulle få en lysande karriär och leva livet och bli rik och vara en god människa som folk ser upp till och jag som skulle skaffe små jobbiga ungar som skulle föra vidare mitt anlag, varfaaan? aja, vi får se vad som händer :)

Nataaliiie 


grabbar & brudar

har ju glömt att berätta om min sjukt trevliga helg. Emina och jessica kom på idén att fixa fest i deras lägenhet, men det va ingen vanlig fest inte. - det var en såndär tjejer e grabbar och killar är brudar fest (alltså tvårtom). Efter mycket grubblande och tänkande så kom jag iaf fram till att det nog skulle bli en ganska lyckad kväll :). Jag tog på mig mina kill kläder och satte mig på tåget påväg till nässjö. där satt gabbe och gömde sig och hanna, linda, erik och jag lät honom givetvis vara.

väl framme på festen.. ja bilder säger mer än ord!

Nataaliiie


kommer mer bilder så småningom

anna ankas jul

så va det dax igen - Anna Anka har nu skaffat sig ett eget jul program.. Hur firar hon egentligen sin jul? ja nu har hon bestämmt dig för att bjuda in svenska tv3 programledare, patetiskt!

Hon tror verkligen att hon är störst bäst och vackrast, och inte nog med det så krankar hon ner på svenska - speciellt svenska tjejer/kvinnor. Brunetter är tydligen fula och blondiner är fake? hur orkar hon?

Nataaliiie


kalle körkort

Min underbara Lina Carlsson har fått körkort :) jag är så glad för hennes skull!
Grattis gumman :D

Nataaliiie


FÄÄÄST

Då var man inte längre - tjej, brud, hagga & allt vad man nu kan vara i könet tjej. Jag är numera grabb! Iaf för ikv :D

Nataaliiie


fotboll

fotbollsmatch i morgon :)
TAGGA TAGGA TAGGA

Nataaliiie

pliktverket vill träffa dig

ja så har jag fått hem ett brev att jag klarade antagningsuppgifterna och att jag är bra för pliktverket, tydligen? har nu iaf ansökt om mönstring. Men vill jag ta lumpen? Nä? haha! Låter som ett sjukt kul äventyr men vi får se, har sagt att jag vill det från när jag va liten tills nu typ? Börjar tveka, finns så mkt annat jag vill göra i livet! Vi får se..

leka krig

Nataaliiie


morgan

matilda har vart i ullared och träffat lager-morgon idag, hoppas hon tog med en autograf hem :D
MISSAR sista avsnitten av ullared ikv, men med dagens teknik så går det ju att spela in, tackar vi för!

Nataaliiie


halka & julbazar

ont som fan i höften efter att ha halkat påvägen hem från bussen. Grabbade tag i några postlådor, hjälpte det? - knappast! ont nu iaf, smart Natalie smart!

är nu påväg till aulan, julbazar. Ikv är det röj i skolan:)

Nataaliiie

choklad

så marabou ska ju ta bort en chokladbit ur sin ask så jag bestämde mig för att rösta på den choklad bit som jag minst hatar (som ni vet är jag ingen choklad älskare). När jag tryckte på trillingnöten som är minst äcklig så fick jag en motevering om vad jag är för slags person, läskigt nog så stämmer den ganska bra:

"Du är en sann tävlingsmänniska och du gör allt för att få det du vill ha - till exempel för att få din favoritpralin i Aladdin-asken. Eftersom du är både kreativ och målinriktad hittar du alltid sätt att säkerställa att den verkligen blir din. Om du har ett småsyskon så har du flera gånger använt milt våld för att vinna trillingnöten. Du tycker själv att du är väldigt speciell och sticker ut från mängden, men egentligen är du ganska vanlig - i alla fall om man utgår från din chokladsmak!"

om man bortser från allt tjat om chokladen så... annvända våld mot småsyskon löser iaf mycket!

Nataaliiie


"lillejul"

då var även det årliga julfirandet i simhallen avklarat :) jag andreas och tobbe hade det ganska trevligt - badade, åt, spelade pingis och gymmade .. som i vanlig ordning. Mycket skratt och kul att träffa alla. Efter det blev det festande med Sofiagänget :D

idag har jag haft en myyyysig dag med Sofia, alltid lika trevligt med henne :D

Nataaliiie

calle kristiansson

finns nog ingen som gör denna låt bra, han slänger ju orginalet i väggen, förtusan :)

Nataaliiie


idol

som alla vet så vann ju erik idol, tror att detta kan bli ganska bra ändå. Calle kommer bli stor och erik kommer bli en flickidol! Erik hade ju iaf bäst röst, inget snack om saken, men Calle var skönast.
jag bugar och bockar och tackar ännu en gång för ett bra idol år :)

Nataaliiie


aj som fan

Få ansiktet avrivet av en chimpans? - nejtack!
så sjukt synd om henne...

Nataaliiie

 

trötthet

så var luciacup över för den här gången. jag har så sjukt PIP ont i hela kroppen och är as trött. Gick iaf till b-final och lånade in Ingvar och becka på slutet :D kul och lång kväll!

Nataaliiie

trasiga &knasiga

hörde att de splade denna låt på radion idag, minnen bara poppar upp i huvudet :)
jag blir så lycklig, haha

Nataaliiie


lucia cup

ja då är den årliga innebandy festen här (eller snart iaf), phuu..
vet inte om jag ska skratta eller gråta, är snarare tvingad till att delta emn det ska bli roligt. har dock inte rört en innebandyklubba på några månader.. he?
men med emina&tilda vid min sida så löser sig nog allt (hoppas jag)
börjar iaf bli lite smått nervös över detta, min lifsvilja sjunker en aning!
önska mig lycka till

(heter förresten bukskött (tror jag?), vem fan kom på det?

Nataaliiie

bodubuilder

efter en noga vägning så är det nu konstaterat - jag har förlorat alla mina muskler.
3 KILO rättare sagt, fattar ni? 3 kilo av min muskelmassa är borta, jag blir depp!!!!
ska strax åka och träna, Natalie är snart på muskelfötter igen, var så säkra...
(kanske dock inte lika stor som denna maskin)


Nataaliiie


mammas pojkar

ikväll är kvällen vi alla har väntat på - final i "mammas pojkar" !
Tjalalla-la tjalal-la hee-eej ohh-hoo

Nataaliiie


skräpmat

ja Eftersom Att min klasskompisar (nämner inga namn) äter pizza hela jävla tiden och det lucktar Äckligt och jag blir Lika äcklad Varje gång, så ska jag nu visum Riskerna:

  • fettma
  • dåligt imunförsvar
  • Dålig kondition
  • finnar
  • fet hy
  • Mindre ork
  • sämre konsentration
  • sämre minne
  • Fett hår
  • kan få Dålig syn
  • cancer
  • Vissa påstår Att man kan få svininfluensa (detta tror jag dock inte på?)

Nataaliiie

 


justitieminister

Ja varför inte? justitieminister kanske är min grej iaf? de flesta tänker nog på "se upp för dårarna" men inte jag inte. natalie tälth den nya justitieminister, inte helt fel va? Beatrice Ask kan slänga sig i väggen, ja alltså det är hon som är justitieminister i sverige just nu! men snart så..

Nataaliiie


halleluujjjaaaa!

det är inte varje dag man blir glad av att komma hem till familjen i villan i bruzaholm, idag var det iaf ganska kul - det fösta jag hörde var ordet FLYTTA!
japp, så då var planeringen igång, vi river väggen där och där och elin får övervåningen och natalie källaren -Jatack!

det jag försöker säga är att mina föräldrar planerar att sälja vårt hus i bruzaholm och flytta in i mormor och morfars hus i eksjö. betydligt bättre än där jag bor nu. kommer dock inte att ske än på ett tag, men jag är överlycklig att de ens har börjat planera.  - jag ska spränga det här stället en vacker dag!

dessa planer är inte säkra dock, men jag e fan glad ändå!

Nataaliiie

"juhuu-uu!"

Jaa-aaa! nu har jag hittat dom.. efter att har letat igenom hela mitt hus efter dessa tomtar så har jag nu hittat dom.  Vem fan gömde dom i städskåpet?

Nataaliiie


rädda mig

det här är det enda som spelat i vårt hus just nu..  jag slår snart sönder något om inte min far slutar att lyssna på denna skit!
 PANIK PANIK PANIK

inte undra på att jag inte kan sova om nätterna jag drömmer ju förtusan madrömmar om skiten. Så här försvarde dig min far när jag förklarade att det verkligen bara är skit:
pappa: men det är ju en blandning mellan carola och abba?
jag: åherregud!
pappa: vadå? det är ju sjukt bra.

Nu är det bekräftat - jag lär ju vara adopterad. Även om mamma säger att hon är HELT säker på att jag är hennes efter 10 timmars förlossning. vet inte vad jag ska tro?

Nataaliiie


kalender

så jag skaffade mig aldrig en TV-kalender heller.. så nu följer jag denna ist! Känna modernare och betydligt miljövänligare. Varför bidra med ännu mer miljöförstöring genoim att köpa en kalender av papper och sen bara slänga den? ni kanske borde överväga nästa års kalender, ja jag tänkte vell det. Köp en chokladkaka och ät en bit om dagen - inte svårare än så! Min kalender är här nedan, den syns inte som vanligt, men du hittar den fort med din pil ;) 

http://klimatkalender.postkodlotteriet.se/

Nataaliiie

den "lilla" blåa volym 2

Pernilla - här är den blåa klänningen. Du får dock ingen bild på mig för just nu ser jag ut som "7 svåra år" efter min löparrunda :) ca 200 kronor på bikbok!

Nataaliiie


träning & skratt förlänger livet

händelserik helg, händelserik dag.. har nog inte skrattat så här mkt på flera år, och ni som känner mig väl vet att jag skrattar en stor del av min tid. det värsta är att jag knappt kommer ihåg vad jag har skrattat åt?
HAHAHAHHAHAHHAHAHA

jaja, ullared var iaf lika bra som vanligt och har du kollat ifatt alla avsnitt av PH, funderar starkt på att gå in på de danska avsnitten också. men neej, det kan jag bara inte!

har haft konditions träning idag också, sprang hela 9½ kilometer, pff.. fattar inte varför jag inte sprang en halv kilometer till? aja, gjort är gjort! jag var sådär lagom trött efter det om man säger så.. nu funderar jag på att gå och sova - släpar typ benen efter mig!

Nataaliiie

den "lilla" blåa

ja den lilla blå klänningen som inte ens är liten - just den har jag på mig, och har funderat u ungefär 57½ minut nu på varför jag köpte den? sjukt fin men inte på mig.. haha synd!
håkarp lever inte säkert ikv, här kommer vi :D

jag saknar amanda sis

Nataaliiie

julmarknad

vart med Vivvi, annelie, mamma, alexandra och alexander (på ett litet hörn) på julmarknaden i eksjö idag :) alexandra fick och åt gratis korv på alla de ställen hon kunde hitta och våra mammor sprang runt på eksjös gator som yra höns.. ja jag säger då det! Fin dag och avslutar dagen med mina fina vänner ;P

Nataaliiie

bästa scenen

one tree hill såklart, jag har precis sett scenen då lucas kommer på att han älskar payton och de vinner mästerskapet och han kysser henne, naww.. börjar bli för blödig för den här serien, håller inte längre!

innan jag tappar bort mig i alla de där overkliga killarna i one tree hill så hade jag tänk att säga hur underbart skönt det är att ha dig som vän igen. eftersom att jag är för feg för att säga det "live" så säger jag det här. tack för att du tog det bra och gör mitt liv betydligt enklare - you rock my world!

som sagt - beger mig mot nässjö med Thåströms underbara stämma.
(lär göra "8 tåget" osäkert ikv)

Thåström - Hon o Han

Nataaliiie


fredag

ruttnar, så jag beger mig till nässjö.
sorry tilda, ser ngn annan match!

det är bäst du säger vad du känner..
innan det är försent!

Nataaliiie

tomte mamma

min kära mamma har införskaffat sig en uppblåsbar tomtedräckt. Ja ni hörde helt rätt, en uppblåsbar sådann! Jag höll på att dö av skratt för ungefär tion minuter sedan, haha! ja tänk er själva om er mamma kommer in på ens rum (eller står i dörröppningen för att hon är för stor för att komma igenom dörren) fyra ggr större än vanligt i en tomstedräckt. Ja jag säger då det.. det ska till mkt för att bli förvånad i den här familjen!

Nataaliiie


svensson svensson

tack gode gud för SF-kanalen.
Här sitter jag och inte har ngt att göra - trycker på tvn och SF-kanalen slås på. och vem dyker inte upp i rutan om inte självaste herr gustav svensson. Ja jag säger då det, haha! Jag tror ju då självklart att det är ett av alla program man redan har sett men så trycker jag på i (info) knappen och ser att svennson svensson håller på i hela 170 minuter - jag kollar lite noggrannare och ser att det står svensson svensson FILMEN, haha! hur i hela friden har jag kunnat missa den?

Så nu sitter jag ingosad framför tvn och drar några goa skämt med Gustav "Gurra" Svensson ;p
På återseénde!

Nataaliiie


sjuk & på äventyr

det suger att vara sjuk.. jag har verkligen inte tid att vara sjuk.. men jaja, slut tjatat om det, men lite synd om mig är det allt.

Tog tag i mitt liv sådär vid 10 tiden i morse och gick en runda i det kalla kalla kalla vädret. men vart är snön? jaja, det var iaf ganska halt, och äventyrsletande som jag är så tyckte jag det verkade sjukt kul att gå upp för en sjukt brant backe med massa löv i. jag började min klättring och i mitten av backen så ångrade jag mig, om jag skulle ta ett kliv neråt så skulle jag falla framlänges och om jag skulle ta ett kliv till uppåt så hade jag halkat och hamnat på magen och glidit ner. I ren panik så slänger jag mig rakt in i en buske som satt till höger om mig, sedan kravlar jag mig ner från backen.. phuu! Typ det jobbigaste jag gjort på länge. Inga fler äventyr idag inte, te & One Tree Hill får det bli - det är säkrast så!

Nataaliiie


fotbollen

Amanda Tapper har dokumenterat min långa fotbollskariär, man blir så lycklig!

Nataaliiie


chokladkalender

så nu har jag gjort det, jag har avslutat en lång och väl gjord tradition. I år tog jag klivet..
JAG HAR SLUTAT MED CHOKLADKALENDER!

det var ett svårt val men nu är jag helt säker och jag kommer inte att ångra mig. Har aldrig gillat chokladen i den fina kalendern.. jkag har mest haft den för att det är roligt att öppna och för att kolla vad det är för motiv på chokladen. Äta den har dock varit lite små jobbogt. Nu säger inte jag att jag hatar choklad här för jag kan äta choklad men jag äter hellre ngt annat godis. Men chokladen i kalenderna är verkligen inte god, B-choklad?
jaja, jag är iaf stolt och jag funderar på att köpa en TV-kalender bara för att få öppna några luckor!

Nataaliiie

RSS 2.0