imponerad

bio ikv, "luftslottet som sprängdes"! är så sjukt taggad.. jag som är svenskfilm hatare, har helt fastnat för Stig Larssons berättelse om datorhackaren Lisbeth ;p

Nataaliiie



el classico & Zlatan

Ja vad ska man säga? bästa matchen på hela året? bästa lagen i hela världen? Bästa spelarna i världen? hade helt klart högre förväntningar, men efter Zlatans höjdar inhopp så kan man ju inte mer än le som Svensk.

Mamma: jag fattar inte varför han inte kan vara så bra i landslaget?
Pappa&jag: men det kan ju bero på att han spelar i samma lag som världens bästa fotbollsspelare.
Mamma: men sverige är ju bra?
pappa&jag: Neej.. det kan man ju inte riktigt säga att dom är. Du förstår, laget gör honom bra. Han visar sin bästa sida när han spelar med de bästa!
Mamma: nej, så tänker inte jag!
pappa&jag: neh okej?

Nataaliiie

klockor

kommer det bli den nya klocktiden? är det redan den nya klocktiden?
- JA!
Här är ju bara de coolaste klockorna, jag vill iaf ha en eller två eller tre, eller en i varje färg kanske? :D

Nataaliiie

Klocka: Chalk Dynamite Gold Klocka: Coloristic Hot Pink Klocka: Magna-O

ensam hemma

åhh.. ensam hemma är på TV nu.
Julen är här <:

Nataaliiie

mumier

eftersom att alla mina one tree hill avsnitt i box tre är slut så sitter jag i väntan på box fyra och kollar på en mumie film, måste erkänna att den är ganska bra. Massa odödlighet och äld och sånt där roligt! hade ju givetvis hellre kollat på one tree hill, men man offrar ju sig..

Nataaliiie


eksjö statt och första advent

hade en hel trevlig och ganska galen kväll med mina kära vänner i går, eksjö statt och disco :) vi gillar´t! blir nog dock bättre när man är 18!

första advent idag, helt sjukt. känns som om det nyss var jul men antagligen inte? Sitter och väntar på att min mamma ska komma hem så att jag kan få min advents present ;p bästa på hela året! haha

Nataaliiie

jag ber om ursäkt

haha, har hört och märkt att min blogg har vart lite djup på sista tiden.. ordet deprimerad har visst förekommit en del. Men nu ska jag förklara mig - det är för att jag har funderat mkt på senaste tiden. På saker jag aldrig har tänkt på innan, ni vet sådanna grejer som man någon gång i livet måste stanna upp vid och ta itu med, och om man inte tänker på det nu så kommer man förmodligen gå in i väggen vid typ 40? Ja, så egentligen håller jag bara på att rensa ur lite ur hjärnan. Allt det onda och onödiga ska slängas (återvinnas?) och allt det bra och roliga ska vara kvar. Sååå det är just det jag håller på med just nu. Plus att skolan håller på att ta livet av mig, dränker mig i läxor. så har inte så mkt tid till annat. där har vi den stora förklaringen.

Egentligen är jag en väldigt GLAD och SKÄMTSAM tjej i sina bästa dagar :D
jag lovar - natalie är snart tillbaka i sitt riktiga jag.. men först har jag lite kvar att reda ut med mig själv :)

Nataaliiie


framtiden - nejtack!

I går hade vi tema-dag - framtidsresan! det är ju inte lustigt att man blir depprimerad alltså.. pfhh!
tack gode gid att jag ionte tar studenten än, vet inte vad jag vill göra med mitt liv - ta mig bara härifrån.

 

grattis

idag fyller min stora idol, min underbara vän, min sjukaste vän, min kaxigaste vän, min kortaste (kanske?) vän, min datanörd till vän, mitt innebandyfreak till vän, mitt största fan, min största bloggläsare, min klasskamrat och allt vad hon nu är. Just hon fuller iaf 17 sommrar, vintrar, höstar och vårar idag :D

GRATIS MATILDA :)

Nataaliiie


mesig

jag har blivet en såndär mesig typ, en såndär som siter och glor in i en vägg och nhar lust att gråta ut 100 liter tårar ;p haha! sorgligt om jag får säga det själv, men självklart har jag svaret på varför jag är som jag är just nu - One Tree Hill. varför började jag ens om och kolla på alla säsongerna? tabbe! nu kan jag inte sluta och det tar upp flera timmar av mitt liv.. nu ska jag börja på nästa skiva!

Nataaliiie

jorden går under

ja imorgon är det dax igen, de ska testa big bang maskinen igen!
jahaa-ja, förberede oss på att dö kanske?
tänk på allt jag inte har hunnit göra i mitt liv, vatusan?
jaja, jag antar att jag får göra allt jag vill göra i nästa liv..

Nataaliiie

novell

Mitt hjärta slog snabbare och snabbare, jag var rädd! Jag tog en snabb blick bakom mig och den svart maskerade mannen kom närmare och närmare. Aldrig hade jag kunnar tro att detta skulle hända mig, jag kände hur handsvetten började komma och jag började flåsa. Utan att jag ens märkte det själv hade jag börjat springa. Mitt flåsande överröstade allt annat och jag visste inte om han var efter mig, tanken att stanna och kolla försvann fort när jag såg lägenheterna. jag sprang det fortaste jag kunde och öppnade dörren, sprang upp för trapporna och där stod jag - utanför lägenhet 12F.. Jag hörde duschen och förstod att han inte skulle höra om jag knackade. jag gick in och slängde av mig jackan innanför dörren. jag var fortfarande uppspelt och hela min kropp darrade.. jag gick in i hans sovrum och ställde mig framför akvariumet för att iakta de lugnt simmande fiskarna. handsvetten försvann och jag kände mig lugn igen, jag är säker nu tänkte jag och pustade ut. En av fiskarna kollade på mig med en sorgsen blick, vilket fick mig att tänka på hur elak jag hade vart på honom sist och hur ledsen han hade blivit.. hur kunde jag bara rusa iväg utan att säga verken hejdå eller förlåt!

Golvet knarrade till och jag kollade drastiskt upp, där stod han. handuken vilade på hans midja och han log. Värme fylldes innom mig och jag kollade ner i golvet - jag skämdes. jag slängde återigen en blick på fiskarna och kände hur hans händer tog tag i min midja. hans varma händer fick mig att hoppa till, hans läppar nuddade min hals och hans blöta överkropp omfamnade mig. jag var inte längre rädd, jag visste att han älskade mig, jag viskade förlåt men det enda jag fick till svar var en öm kyss i min nacke...

Nataaliiie


tack rikard

Jovars, idag vill jag tacka min underbara vän Rikard Lindhe för att han förstörde min inlämning till körkortsteorin. Jo, jag satt och skrev saker till min redovisning och i ögonvrån ser jag någon som skriver med en bläckpenna på min uppsats, jag följer armen för att se vem fan det e som skriver på uppsatsen som jag ska lämna in om typ en timme. Där sitter självaste Rikard Lindhe och fattar ingenting. Jag utbrister - vafan? och skrattar sönder! jag kollar ner på uppsatsen för att se hur stopr skadan är och det jag ser är "Snutt!" hahahah! ja man kan ju inte annat än skratta. Så TACK Rikard för att jag fick en liten jobbig stund att förklara för min lärare varför jag hade en blå bläck fläck på första sidan på uppsatsen! haha ;p

Nataaliiie

biggest loser

sitter och skriver lite uppsats och mitt i alltet så dyker biggest loser upp på tv, ja det va ju inget speciellt med det! det var bara det att de skulle få se sina familjer på film idag och alla började lipa.. precis innan detta händer så har jag frågat mamma hur många älgar hon tror blir påkörda varje år (eftersom jag skriver om trafikolyckor). Men då när jag ser dessa filmer på tv och alla bara gråter så fick jag ett sånt där blödigt tillfälle i mitt liv då tårarna bara rinner. Mamma undrar givetvis vad som händer och frågar om det är på grund av alla döda älgar jag gråter, men vad tror hon då? shit! så jag förklarar vad jag sitter och lipar om och hon börjar skratta? hon börjar skratta! vafan? och inte nog med det, hon lägger till kommentaren:
- jag har nog inte sett dig gråta på mer än ett år och nu sitter du och gråter över hälsningar som överviktiga personer som du inte ens känner får på ett tv program som du inte ens följer! är det något annat som har hänt? vill du prata om det?

men herregud tänker jag då, nu får man inte ens fälla en liten tår eller två förrän mamma undrar om jag har blivigt ner sparkad i skolan eller om mina lärarae har vart elaka eller om jag inte har några kompisar? haha! jadu mamma, du e rolig du!

Nataaliiie


jävla plast f*n

...ja det är ju såklart ullared vi pratar om.. bara en och en halv timme kvar tills nästa program, efter en veckas längtande så kan vi alla pusta ut! Idag blir det nog dock pluggande samtidigt, men jag kommer ju iaf höra alla älskade komentarer och ullaredfamiljens otroliga dubbel-köp kommer jag nog förmodligen inte missa :)

Måste bara säga att jag e allmänt sliten efter helgen, nervositeten till uppträdandet för pappa-rollen golvade mig totalt, men vi har inte tid att sova, sova? vad är det?! Inte nog med det, det är någon jävel som tyckte det va skit roligt att lägga ut äckliga bilder på hismais hemsida - skjut mig!

Nataaliiie

fotbollsgalan HM 09

Ja då var den över för denna gång också.. vi får helt eneklt se om det blir den sista galan i HM eller inte, den som lever får se :)

blev en riktig lyckad gala, lika pinsamt som vanligt att stå där och skämmas.. blev dock ett bättre år för mig än vad jag kunnat hoppas. Bästa mittfältare i A-laget - jo man tackar! jag känner mig nästan stolt! fick träningspriset också, dock på tredje plats men men..

Tack för detta år - försäsongen är igång och vi taggar nästa fotbolls år, vart man än nu hamnar!

Nataaliiie

snälla gode gud

jag ber till alla högre makter som finns (om dom nu finns), snälla låt mig få något snyggare barn än denna kille ( är det en kille?)

Nataaliiie


extra inlägg till tomten

jag glömde det viktigaste - jag önskar mig en microgris också!

ännu en gång tack i förväg

Nataaliiie


önskelista

kära tomten
jag har varit en snäll flicka och jag har ätit upp all min spenat (jag hatar spenat)
jag önskar mig:

  • Klädställning
  • Iphone
  • värmeskydd (hår)
  • värme byxor (fotbollen)
  • löparskor
  • aussie (schampo & balsam)
  • busskort

tack på förhand

Nataaliiie


svin

har nu mera anlag av svininfluensan i kroppen..
det gör fan ont!

Nataaliiie


Kangaroo Hoodie

det var detta jag försökte förklara för några inlägg sedan.. men nu har jag äntligen hittat hela reklamen :)- gå in på denna sida och kolla klippet. hahaha
bland det roligaste jag sett!
länken syns inte men den är här nedan..

http://www.vimeo.com/7325521


så ja jag håller vell med Matilda då. jag erkänner jag verkligen inte skriver om något ontressant, men vad gör det? jag gör inte detta så seriöst. bara för att skriva och uppdatera min kära vän Hanna som flyttade ifrån mig när vi började gymnaiset. Nu kanske jag inte skriver riktigt vad som händer här hemma, mest ointressant som sagt, men det är kul och ganska lugnande (om jag får säga det själv) <:

Nataaliiie


Gästblogg: Matilda Stenström

Kan säga som så att jag är A-kändis i den här bloggen som kissie-pissie så fint hade sagt det. Även att jag kanske inte framstår som en A- celeb just här, så vet jag att Natalie tycker att jag är det, och det är det som räknas.

Jag är i alla fall ljuset i Natalies liv kan man väl säga. Är rätt jävla oseriös 25/7. Driver med de flesta enbart för att alla inte ska vara så tjuriga, och kanske för att de ska få leva några extra år. Jag är i alla fall Matilda Stenström som fick ett inlägg tillägnat å mina vägnar tidigare i bloggen. (som förövrigt kommer upp på Google när man söker på mitt namn) Mycket gulligt måste jag säga.

Känns så töntigt att skriva blogg, förstår inte varför Natalie gör det, antagligen för att hon skriver intressanta grejer om saker som ibland kan verka som jävligt ointressant och tråkigt. Kanske för att hon också är en mes, men det hindrar inte mig från att tycka om henne.

 

over and out
Matilda Stenström
-din vän, i vått och torrt! <3


utplåna jorden

ahh inte nu igen?
mår dom så mkt bättre av att veta hur big bang gick till? nej knappast! Jag blir såfrustrerad, hahah!
nej allvarligt talat så pallar jag inte bry mig, blir det jordens undergång så blir det <:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6131567.ab

Nataaliiie


jul

shit asså, snart jul? vart tar tiden vägen?
mamma håller på att ta livet av mig genom att spela denna låt om och om igen dagarna långa.. pff!
men bara för att jag ska få ngt STORT (haha) i julklapp så klagar jag inte högt <:

(för alla er johnny depp fans så var visst han med typ över hela klippet, jag syftar dock mer på låten)
Nataaliiie


innebandy & matilda

förstår ni hur ledsen matilda blir när hon ser sånt här?
hon blir väldigt ledsen.
men Matilda, en dag kommer kanske du också att lyckas, din tid kommer :) haha!

Nataaliiie


las vegas

JAG ÄR HELT SÅLD!

jag har inget liv nu för tiden, Las Vegas serien har tagit över. Tror jag börjar bli lite smått beroende. nej men jag ska inte ljuga, jag är fast helt enkelt! hjälp?

åka till las vegas kanske? ja det får helt enkelt bli efter studenten.. då jag ska hinna med allt annat också. Funderat på två sabbats år ist Natalie? Hmm ja kanske.. Lägenheten i Göteborg kanske får vänta. Jag har mkt att utforska! Jag hinner nog, jag är ju trotts allt bara 17 år och 7 månader gammal ;p

Nataaliiie


samuel

tro det eller ej, ja jag är väldigt förvånad själv!
men jag är så sjukt glad över att Samuel är tillbaka igen, herregud vad är det jag säger?
ja-men-jo, jag är verkligen lättad. tror inte att jag skulle överlevt en mattelektion till utan honom.
även om han tjatar om sina ekvationer hela tiden så ligger han på en helt annan nivå än den andra (haltalotta, segisen, icke mattesnillet). Nu kanske jag kan lära mig detta kapitel till provet på torsdag :)

Nataaliiie

dumma dag

denna hemska lördag började verkligen inte bra. vaknade vid halv 9, vem fan vaknar halv 9 en lördag? jag kunde lika väl sovit hela dagen.. pff! Håkan bråkan filmen fungerar inte, inte sunes jul heller.. kan det vara DVD:n det är fel på? Min FIFA spel är spårlöst förvunnet och detta är ingen bra dag asså. jag lättar upp stämmningen med lite filippa bark.. titta och njut!




Nataaliiie

fontän

jag är imponerad, men Tilda säger att jag åldras med 60 år om jag säger det!
För henne var detta bortkastad tid, INTE för mig :D

Nataaliiie



fotbollsgalan

en trevlig kväll med fotbollsgalan :)

Tobias Hysén, det är min man det!


natalies älgjakts liv

Ja, det finns nog saker och ting som folk inte riktigt vet om mig. Inte för att det är något som man behöver veta, ni lär nog inte leva längre eller bli lyckligare för att ni vet det, men bara för att jag har vart på älgjakt i dag så ska jag berätta lite om mitt liv i skogen.

Det var ungefär såhär att min far råkade att vara uppväxt i skogen och råkade att ha ett intresse av att jaga djur (rådjur-vildsvin-älg). Som ni vet så väljer man inte sina föräldrar så jag hamnade iaf hos en pappa som är uppväxt i skogen och hos en mamma som inte säger nej till att gå ut i skogen och jaga små djur. Alltså så blev det ganska naturligt att jag (så fort jag kunde gå) skulle följa med ut i skogen och kolla på alla djuren och vara med om spänningen. jag fastnade helt enkelt för det och jag under alla mina unga år så tillbringade jag älgjaktsveckan tillsammans med min familj i skogen. När jag började skolan så kunde man ju inte bara vara borta en hel vecka så jag tog tom ledigt för att få gå mina drev (ett drev är en männosko kedja som man går i skogen för att skrämma eller fösa alla älgar fram till de som ska skjuta dem). När jag blev äldre så svalnade intresset när jhag skaffade mig andra syselsättningar. Men tänk er själva hur spännande det kan vara när man går där i drevet och man hör en skytt i örat:
- jag har en ko och två kalvar här på mössén, jag har ingen bra sikt och de är på väg till tornet vid aspen.
så hör man nästa skytt (han som sitter i tornet vid aspen)
- uppfattat, jag ser att de kommer här i glentan, jag har ingen bra sikt men..
BOOOOOOOM hör man i skogen (oftast fler än ett) sedan hör man på radion igen..
- jag har skjutit två kalvar och kon e påväg ut på vägen.

Detta är ju bara något som kan hända, givetvis är det lite mer spänning i verkligheten. Som sagt så svalnade intresset och nu är jag bara med när jag måste, men jag tror inte det är alla som har sett när massa män gräver ut inälvor på massa älgar i sina dagar. För mig är det bara en vanlig sak som man gör.. Vill bara påpeka att detta inte betyder att jag tycker det är helt okej att skjuta massa oskyldiga djur!

Nataaliiie

JAG VARNAR KÄNNSLIGA TITTARE !!

 









min pappa

har vart ich ätit tårta och massa grejs hos morfar&mormor idag. farsdag grejer och sånt där skit ni vet! Men idag har jag iaf insett vilka underbara män jag har i min släkt! Mormor satt och pratade om hur bra min pappa är och ja, nu när jag tänker efter så är han rätt bra min pappa. vad skulle jag göra utan honom lixom? även att han är lite jobbig och ska vara med överallt som på klassresor och som tränare och han dyker upp vart man än är någonstans. Jag skulle inte byta ut honom mor någon annan. Även att han sitter och skakar på sina ben vid matbordet och äter jävligt fort så man blir stressad som fan. Även att han ser ut som en tönt i sina träningsoverallsbyxor som han drar upp till hakan och även att han skjuter oskylldiga djur i skogen. han är ju min pappa, pappan som skulle göra allt för mig vad jag än ställde till med! Han som springer runt i kalsonger och skriker "hallå" i telefonen efter att hans mobil har ringt med ringsignalen från sportnytt! jag älskar honom till och med när han dansar med soppkvastar framför alla mina kompisar i omklädningsrummet i fotbollen och när han tar på sig sin extremt fula regnrock och hans extrem fula mössa! Eller när han slänger ina skor för att dom är lite trasiga i ett hörn, eller när han trycker ner tangenterna på datan så hårt att det dånar i hela huset och han tar sönder knapparna. jag vill inte ens byta ut honom de dagarna han gör ärtsoppa och blodpudding! Jotack, jag älskar honom allt ändå!

Du är som en finne i rumpan ibland pappa, men JAG ÄLSKAR DIG!

/ din dotter Nataaliiie 

JIMMY CHOO

Ville bara flika in med en parantes att JIMMY CHOOS kläd-kollektion för H&M är sjukt bra :)

Nataaliiie


älgjakt

jag älskar verkligen helger som denna. det är en såndär helg som man bara har längtat efter i flera månader.. det är "farsdag"-helgen! Den helgen då man äter så man nästan spricker och sen äter man lite till. Man måste göra precis allt vad pappa vill för det är ju farsdag, han ska få en underbar dag och man ska visa att man älskar honom, NO SHIT! men jag har värkligen skärpt till mig under dessa helger och inte klagat eller vart elak. MEN nu har det gått för långt.. I år så har min kära far fått för sig att jaga älg på självaste farsdag (hela helgen). Så nu måste hela familjen ta sitt pick och pack (långkalsonger, mössa, vantar, kängor, och allt man nu behöver) och ge sig ut i skogen för att vara med på älgjakten ( SKJUT MIG ). Egentligen måste jag vara med helöa helgen, men tack gode gud för att jag ska servera i morgon så jag inte kan vara med i morgon. Men på söndag är jag med tvingad, mamma har sagt år mig att hålla minen och le lite då och då.. vafan? räcker det inte att jag dyker upp?

jaja, om jag nu överlever denna helg så kanske jag återkommer med information om hur älgjakten går till, jag hälsar älgarna, var så säkra!

Nataaliiie

fredags mys, no shit

Freeedaggggs myyyyyys :))
skön dag i dag, endast engelska och idrott på schemat.. hade dock boxning på idrotten och är helt slut i armarna just nu. Men som mina kära goda vän Juttan brukar säga så orkar man ungefär 25% mer om man stönar samtidigt som man tränar (mysigt? - nej!), frågan är om det hjälper? jag tänker inte försöka men om någin testar så kan den ju rappotera svaraet till mig sedan, fint (Y)

Jag har sett filmen teh proposal nu, äntligen.. och jag lovar den e så sjukt bra. man skrattar högt! SE DEN!!!


ullared, allas vårt ullared

ja jag säger då det, vilket program.. hahaha
jag hade inga förväntningar över huvutaget med detta program och jag hamnade framför tvn av en ren slump. Jag brukar inte gilla program som ullared eller liknande - typ färjan! men nu satt jag verkligen som fast klistrad framför tvn. Göteborg tanterna, vimmerby blondinerna, familjen ullared och ensamma ullaredsjobbaren - helt underbart bra! Om det är någon som INTE kommer att missa nästa program så är det jag :) tack alla högre krafter för ullared!

Själv så har jag inte besökt ullared på säkert 4 år och inte många gånger innan det ( brukar aldrig hitta något förutom hårnålar) men nu är det nästan värt att åka dit! jag bara älskar det. Frågan är bara om det kommer att finnas kvar eftersom att mannen i familjen ullared säkert kommer att ta två flaskor tändvätska när han ska grilla nästa gång och spränga hela samhället, synd ;p

Vimmerbyblondin killen (tjejen?)


hannsan

ja som du vet Hannsan så har jag vart och hälsat på hos dig med Lollo :) trevligt trevligt! Frida flyttade in på riktigt i sin lägenhet och det firade vi med frukost och fest! vi gillar´t..
Efter en hel jobbig resa dit med byten på tåg och bussar och bussar som inte står där de ska stå så kom vi iaf fram tillslut. Smart som jag är hade jag med mig 20 kg väskan, inte bra! efter en vandring som kändes som en mil (eller flera mil) så hittade vi tillslut hem till frida också :)

 

krossa gnaget

ja jo men allsvenskan gjordes ju upp under min blogg paus.. något depprimerande så tänker inte gå in djupt i det! Men IFK förlorade, trots sina vassa målchanser.. slut deppat! Vi kommer tillbaka nästa år och om inte vi tar guldet så gör kalmar det :)

                                             

semester

jag är tillbaka efter min bloggsemester. har hänt en himla massa sen sist men som ni kasnke förstår så kan jag inte at upp allt här. Ni som har vart med mig under dessa tider vet ju vad jag pratar om :)
Höstlovet är nu över och höst deppritionen har landat, kalas (Y). men mitt i allt så kom snön, juhuuu! Pulkaåkning kanske? jag ber om ursäkt för den extrem långa pausen, men jag ska återgärda detta snarast :D

RSS 2.0