självaste faán

det är då tusan att man alltid och då menar jag verkligen alltid ska gå runt och bli sjuk. vad är felet? jag äter min gröt och jag städar mitt rum!! kom igen britt-mariii?

ja jag är sådär lagom trött på att ligga ner och känna sig hjälplös och hoppas på att världen ska gå under vilken sekund som hellst. jag väntar och väntar men tro fan att jag fortfarande ligger kallsvettig i soffan när jag vaknar igen. ja jag har iaf drabbats av halsböld, ja jag vet att det låter äckligt och ja ni får ta avstånd från mig nu ifall ni känner så. men för er som inte fattar någonting om vad jag pratar om så har jag nu (snäll som jag är) googlat detta år er:

Halsböld

en halsinfektion kan leda till att du får halsböld, det är en svullnad inuti halsen som gör att du får svårt att svälja, tugga, äta, gapa och dricka. Du bör kontakta vårdcentral om du har en halsinfektion som inte blir bättre trots att du äter pencillin. eller om du svullnar på bägge eller ena sidan av halsen.

Halsböld uppstår genom att det samlas var bakom halsmandlarna. Bölden orsakas vanligtvis av bakterier. Ibland får man halsböld efter halsfluss eller schalakansfeber. den kan då uppstå trots pencillinbehandling.

Symtomer

om du får halsböld gör det ondare på den ena sidan av halsen, som också svyllnar upp. Du får svårt att svälja, gapa och tugga. du får även grötig röst. en halsböld syns nä'r man ser in i munnen, genom att halsmandels på ena sidan buktar ut mot svalget.
                                                                     

Jaa där har ni det, ont som faán gör det. så för er som hade planerat attpussa mig den närmaste veckan får nog boka om sina planer. Hoppa på någon annan vettja.

Over and out
Natalie

på äventyr

nej okej, jag erkänner, ger upp, bugar och bockar.
bränn mig på bål, stena mig, gör vadtusan ni vill.
men nu, nu har jag (tro det eller ej) tagit mig tid att skriva ett inlägg. kanske beror det på sömnbrist? kanske beror det på att jag är sjukt rastlös efter att ha spenderat två timmar hemma i Bruzaholm. vet inte riktigt vad det kan bero på men här sitter jag nu iaf och skriver.

vet inte riktigt var jag ska börja? skolavslutning? jobb? öland? inget hultan? peace and love? gotland? man hinner med mycket när man inte spenderar sin tid framför datorer ska ni veta. för er som inte har testat det där med att slänga datorn i väggen så uppmuntrar jag numera till detta. för ett år sedan skulle jag slå den dumma PIIIIP som sa att datorn är ett onödigt ont. men idag har jag nog mognat och insett att för att upptäcka det fina i livet så behövs upplevelser, impulsivitet och socialkompitens :) okej, datorn kan vara jävligt bra ibland, men min sommar utan dator har vart den bästa någonsin :D

det är i lägen som dessa som jag blir den där blödiga och lagom kännsliga Natalie. då jag tänker tillbaka på allt jag fått uppleva och då jag inser vad fint jag har det. nu räknar jag givetvis bort det faktum att jag faktiskt bor i bruzaholm. men är det verkligen så jag känner? är det så jobbigt att bo här, EGENTLIGEN? kanske har mina föräldrar gjort mig en tjänst att bosätta mig här. jag insåg för sådär några veckor sedan att om jag inte bodde på det hemska ställe som jag gör så skulle jag kanske inte anstränga mig för att göra så mycket saker utanför min hemort som jag gör? tänk på saken, hade jag verkligen flytt på min impulsiva helgtripper då? nej jag är tveksam på detta. Så jag har helt enkelt fått tänka om, jag trivs i att vara på resande fot hela tiden. kanske för att jag vill uppleva så mycket som möjligt innan jag blir gammal och gaggig? eller just för att jag längtar efter de platser jag ännu inte har upplevt? att skapa mitt egna liv och att skapa min egna väg får mig förväntansfull och väldigt ivrig. jag är en lagom mullig tjej från en liten ort som vill uppleva och skapa STORA och HÄPNANDSVÄCKANDE saker.

detta inlägg blev ju inte alls som jag hade planerat. jag som skulle berätta om alla storslagna upplevelser som jag har upplevt under mitt soista sommarlov. men visst, ta det som ni vill. ni får vänta med alla detaljer, jag har inte tid att sitta här och skriva ner allt. Nu packar jag mina väskor och bger mig mot nya äventyr. Öland, böda, här kommer jag! fånga mig i en handske eller missa, mig kvittar, jag har roligt ändå :)

ses på livsresan
Natalie

RSS 2.0