modevisning

13 mars ska det annordnas en insperationsshow i nässjö på Zebra. Detta ordnas av Emina Nazef, Emilia Zedig och en annan säkert trevlig tjej :). det kommer att vara modevisning med retro kläder och egen gjorda kläder. Det kommer även att vara akrobater och dans :D
Återkommer med mer information för er som är intresserade av att komma och kolla!

Nataaliiie

Noaks Ö

vi förtsätter på barnprogramstemat..
igår var jag hemma hos Acke och helt ur intet så började vi prata om Noak Ö. Vi kom fram till att alla älskade programet. Juttan började härma den lilla saken som säger "ojskipojski" och så var samtalsämnet igång..
jag funderar starkt på att ringa in och be dom sända programet i repris.. NU!



Nataaliiie

barnprogram

ja alltså det här med barnprogram nu för tiden. jag fattar inte riktigt?
de gör ju barn osäkra.. hur många 4 åringar bryr sig om att nde säger "thank you" mitt i programet? eller "hallo" och "good bye" ? barn fattar ju inte va de tex. levande verktygen (fattar verkligen inte varför man ger verktyg ett ansikte och en röst?) säger. visst, jag kan förstå att man vill lära barn engelska, men förtusan, de har hela livet på sig! varför börka härja med sånt när de är små då de egentligen bara ska springa runt på bakgården och leka kurragömma, på rymmen, burken och liknande? jag tycker synd om de små liven!!
Fler realistiska barnprogram (y)

Nataaliiie

ELLE-galan

Igår vankades ELLE-galan på Grandhotell.
Självklart så klädde alla våra kända svenska upop sig för att vara med på festligheterna.
Vissa ville självklart sticka ut..
Bäst klädda blev Agnes carlsson!

Nataaliiie


 
 

    

chili och paprika

Vill bara utpringa ett stort TACK till personen som kom på denna sjukt goda créme fraiche!


Nataaliiie


Boxercise

boxercise kan slänga sig i väggen - kan inte röra mig!!
har aldrig kännt en sådan här smärta i min rumpa och armar.
jag har fan svårt att röra mig, det ska gudarna veta.
OM det inte hade vart 7 meter snö ute så hade jag joggat bort smärtan, men vem fan vill drunkna i snö?
intar soffhäng och kollar på alla skit program som i stället.

Nataaliiie

flytta

Hubbe har lämnat sitt andra hem, Eminoos och jessicas lägenhet har mögel överallt.
så ikv blir det till att inviga den nya hubbe lägenheten :D

Nataaliiie


fest

hade en sjukt trevlig kväll i tordags, galna vänner och massa dans :)
Sofia och jag stekte ägg mitt i natten och somnade sedan på två sekunder! haha
Bugar & Bockar för en trevlig afton :D

Sofia & Jag har börjat våra nya liv - med fokus på oss själva. NJUUUUTER!!

Nataaliiie


baka

Natalie har tagit tjuren i hornen och bakat.. jag hatar egentligen att baka. Gör det inte om jag inte blir tvingad.. Men idag har jag vart duktig och bakad cheescake till min kära moder.

Nataaliiie


Visste är det underbart med snö?

Ja det tycker nog killen som har skrivit detta i sin dagbok också...


9:e December
Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något finare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa idé jag någonsin haft. Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick skotta igen. Vilket underbart liv.

12:e December
Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen snö på julen skulle vara förskräckligt! Bob säger att i slutet på vintern kommer vi att ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag tror inte att det är möjligt. Bob är en trevlig människa. Jag är glad att han är vår granne.

14:e December
Snö, underbara snö! Det kom 20 cm i natt. Temperaturen hade sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra så. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet! Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.

15:e December
50 cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället. Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera. Jag tycker det är löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.

16:e December
Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme, vilket jag tycker var väldigt elakt.

17:e December
Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans. Det var strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.

20:e December
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där skiten i natt. Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars. Jag tror dom ljuger. Bob säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan skicka mig en räkning för jobbet. Jag tror han ljuger.

22:a December
Bob hade rätt om att det blir en vit jul därför att det föll 32 cm till av den där vita skiten, och det är så kallt att det nog inte smälter förrän i augusti. Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta, sedan blev jag tvungen att pissa. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Bob att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att den skitstöveln ljuger.

23:e December
Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle juldekorera huset i morse. Är hon knäpp eller? Varför sa hon inte det för en månad sen? Hon säger att hon gjorde det, men jag tror ta mig fan att hon ljuger.

24:e December
God jul. 15 cm. Snön har blivit så hårt packad av snöplogen att jag bröt av snöskyffeln. Tror jag fick en hjärtattack. Om jag får tag på den djäkeln som kör snöplogen ska jag dra honom i hans kulor genom snön. Jag vet att han gömmer sig runt hörnet och väntar på att jag har skottat färdigt sedan kommer han längs gatan i 100 km i timmen och plogar igen det jag nyss skottat! Frugan vill att vi ska sjunga julsånger i kväll när vi öppnar julklapparna men jag är för upptagen med att kolla efter snöplogen.

25:e December
Juldagsmorgon. 50 cm till av den jävla skitsnön. Blev insöad. Tanken på att skotta gör att mitt blod börjar koka. Gud vad jag hatar snön! Snöplogsföraren kom förbi och frågade om en donation. Jag slog honom i huvudet med snöskyffeln.

26:e December
Fortfarande insnöad. Vad fan flyttade jag hit för? Alltihop var HENNES ide. Hon går mig på nerverna.

28:e December
Fortfarande insnöad. Satmaran gör mig galen.

29:e December

25 cm till. Bob säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa in. Det var det löjligaste jag har hört. Hur dum tror han att jag är?

30:e December
Taket rasade in. Snöplogsföraren stämmer mig på en miljon kronor för att jag slog honom i huvudet. Frugan åkte till sin mamma.

31:a December
Eldade upp det som var kvar av huset. Ingen mer skottning.

8:e Januari
Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig. Varför är jag fastbunden i sängen?

29:e December

25 cm till. Bob säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa in. Det var det löjligaste jag har hört. Hur dum tror han att jag är?

30:e December
Taket rasade in. Snöplogsföraren stämmer mig på en miljon kronor för att jag slog honom i huvudet. Frugan åkte till sin mamma.

31:a December
Eldade upp det som var kvar av huset. Ingen mer skottning.

8:e Januari
Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig. Varför är jag fastbunden i sängen?


/någon dumjävel!


innebandy

innebandytunering på östanåskolan..

kommer det bli hårt?
kommer det bli svettigt?
kommer det bli kuuul?
kommer det bli flummiugt och öseriöst?
- JA!!

SP08 Huuuuligaaans är på gång :)

Nataaliiie

duschmatta

bode verkligen skaffa en duschmatta till duschen här hemma.
mamma trillade med andra ord i/ur duschen nyss och drog med sig hela duschdrapperiet.
det ända jag hörde var en duns och där låg min  lilla mor på toalettgolvet och ojade sig ;)
synd om dig mor min!

Nataaliiie

vädergudar

det är någon jävla vädergud som tydligen hatar mig..
HATA SNÖ just nu

Nataaliiie

What to do? what to do?

Har precis rengjort akvariumet i mobilen. Jobbet tar kol på mig! Charlie och James (som alla fiskar heter) äter och skitar ner alldeles för mycket. kanske borde jag radera hela skiten?
To sad

Nataaliiie


körlektion nummer ett

Så har det börjats, känns ganska bra måste jag säga. Hade kunnat spy för att jag va så nervös och jag kissade ungefär 100 gånger innan det var dax. Först tänkte jag gå in på passagerar sidan, efter det så trillade anna-karin (min körlärare) på en isfläck. inte nog med det så körde jag mot rött! vafaaan lixom? HAHAHA!
Aja det är inte alltid så lätt när nerverna spelar än ett spel. Annars gick lektionen bra iaf :). Stanna och starta i backe, backa runt gatuhörn och köra runt lite hit och dit ;p.

förbereder mig mentalt för nästa lektion som närmar sig med stora elefant kliv.

Nataaliiie

jag lever

jajaja, jag ska uppdatera min blogg. Det tjatas och tjatas!
har ni missat något i Natalies liv på några dagar?
- knappast!

Nataaliiie

erik hassle

Idag när jag satt och skrev på min undrbara engelska inlämning (eller vad man nu sa kalla det) så dök Erik Hassle upp på radion. Vilket fick mig att tänka på en ganska komisk upplevelse i somras. Jo det var såhär..
- jag var på hultsfredfestivalen i somras med mina kära vänner, och en av de kära vännerna var Amanda Ingvarsson. Amanda älskade vid denna tidpunkt av sommaren Erik Hassle (hon kanske gör det fortfarande, vem vet?). För er som inte vet så sjöng Erik på festivalen och självklart var Amanda där. Själv hade jag glömt det hela men Amanda ringde mig och det tog ungefär 45 minuter för mig att ens komma in i byggnaden.. Ni kan ju tänka er hur många gulliga tjejer det var där och trängdes.

Erik kom in och han var full som ett svin, alltså jag lovar..- Han sjöng två låtar och sedan sa han att han var för förkyld (alla såg att han snart skulle falla ihop). Amanda och jag var givetvis lite besvikna men fick nya krafter då vi fick för oss att hitta en tröja med honom på, vi sprang runt som galningar på området men inga tröjer där inte.. HELT PLÖTSLIGT sträcker Amanda upp armarna i lufter och vråååååålar ut "ERRRRRRRIIIIKKKK!!!" och börjar springa som en antilop (heter de så?) mot scenen där han spelat. I all hast ser jag hur Erik Hassle står utanför en dörr lite längre bort. jag springer givetvis efter Amanda, men hinner inte ifatt. Innan jag evt ordet av det så bokstavligt talat slänger sig Amanda på Erik och slänger sin iphon på mig och trycker kinden mot Eriks kind och skriker att jag ska ta ett kort. Givetvis tog jag ett kort och medans Amanda smeker Eriks hår så passar jag på att känna lite på hans arm. jag vänder mig om lite hastigt när jag känner att marken skakar, hela det söta tjejgänget på hmm.. 60 pers? kommer rusande och Amanda och jag gör det vi kan för att ens överleva. Alltså tänk er detta i fetival nivå!!.. vilken grej.

Amanda har bildbevis för er som är intresserade!

Nataaliiie


ingatorps

www.ingatorps.blogg.se

söndagskvällar kan vara rätt roande iaf :)

Nataaliiie


syster-yster

tiden går allt bra fort.. awww.
trodde på allvar att min syter var 13, men icke.
vad gjorde jag när hon fyllde 14?
14½ wtf?

Nataaliiie


godis, helt onödigt

godis, varför?
det va en dum jävel som kom med den söta idén.

de gör även reklam för godis och saltgurka för gravida.. tycker synd om de gravida stackarna.
idag har jag träffat Ellen (Pernillas dotter) hon är så sjukt söt. Kanske kan vänja mig vid att ha barn någon gång i tiden iaf :)

Nataaliiie


20-års fest!!

har äntligen hamnat i soffan efter en hel galen lördag och ett upptaktsmöte. Hade en sjukt trevlig kväll igåt, så tack alla för det :)

Bröt mitt nya livs motto
- träna, äta och plugga.
men kom helt klart på att det lät alldeles för tråkigt. Numera blir det:
- träna, äta, plugga och leva livet :)

Nataaliiie










The X-effect

vilket jävla sjukt program, vem annmäler sig till att träffa sitt X och sova med sitt X och bada jacutzzi med sitt X? det finns allt bra dumma människor, de strular med sina X och sedan tjuter de över det efter helgens slut.. det är ungefär det som händer varje program..

Märks det att jag försöker att undvika pluggandet, JA! kollar på sjuka program och läser ointressanta bloggar, jag älskar lördagar.

Nataaliiie

paradise hotel 2009

jag är helt besatt typ, vet inte vart jag ska ta vägen efter sista avsnittet på tisdagar när det nästan är en hel vecka kvar till nästa.

Så för att lugna ner mig lite så har jag börjat läsa deras bloggar och vara med i diskusionerna på flashback. Jag behöver hjälp? haha
förövrigt tycker jag att ni borde läsa på flashback om ni vill veta mer om programet, är ganska intressant och man får sig ett och annat gott skratt.

Sorgligt nog så tog jag reda på vem som vinner skiten (för det är ju verkligen ett skitprogram egentligen). Det är inte det smartaste jag gjort, går och stör mig att jag vet. Inte alls lika roande att kolla längre. men besattheten är kvar!

Nataaliiie


"the secret garden"

har nu precis på börjar kap: 6 i min egnbelskabok som ska vara utläst på tisdag.. jag känner att jag verkligen har lyckats denna gången.. pff. nejmen vad gnäller jag över, jag har ju trots allt bara 21 kap kvar!
papigojan kan slänga sig i väggen just nu.. vad tror hon?

Nataaliiie

ont så in i helvete

nagelbandet gör så in i helvetes ont, biter och biter och biter. Gah.. finns det " sluta bita på nagelbanden" medicin? Jag behöver det nu iaf! Ge mig..

Nataaliiie

Frank Wagner

Har funderat på detta ett tag nu, varför all hysteri över Frank Wagner? Är han verkligen så snygg som alla påstår? Själv känner jag inte att jag har någon åsikt alls i detta läga, lite små lustigt. Frank Wagner den svenska Twilight Edward? ...

Nataaliiie


jacutzi

jahaa-aa ni, ni läste rätt. Ikv blir det jacutzi med Josefine :D
I like I like I like I like I like

Nataaliiie

iphone

Så har Natalie äntligen fått tummen ur och beställt sig en iphone.. min Sony Ericsson W880i har verkligen gjort sitt och har paserat utgångsdatum för sådär på ett ungefär ett år sedan ;)
Hoppas nu inte på att det tar allt för långt tid att leverera.

Nataaliiie


kalas bra

nöjd, och helt underbart skönt :)
Tackar Eminoo för ett kalas-bra jobb!
Är numera röd/orange hårig.

Nataaliiie


                                  Innan


                                                    Efter

Husar vs HM

Kollade på innebandy i fredags. Matilda vs Malin eller Husar vs HM.. HM vann självklart med 3-7 :)
Ingen underhållande match om jag får säga det själv.. tackar gabbe för att han följde med. Bugar & Bockar!

Nataaliiie


                              
Gabbe ville givetvis ha ett idol foto

uppdrag två

Så har natalie klarat ännu ett uppdrag, kyssa eksjö torg.. måste klara ungefär tre uppdrag varje månad. Är uppe i två denna månad, börjar ju självklart med de som är ganska lätta :)

Bild bevis nedan

Nataaliiie


natta_vitnos

Under en stor del av mitt liv så hette jag "natta_vitnos" på lunarstorm. Kalla det töntigt, kalla det lamt.. kalla det vad ni vill. Med nogran eftertanke så har jag nu konstaterat att detta oerhört charmerande namn har skapat oerhört roliga, pinsama, svåra och ibland även ganska lätta stunder i mitt liv. Jag menar, det måste ju finnas någon som hette något pinsamare än "natta_vitnos"? Namnet uppkom iaf när Josefine Hammarström fick för sig att göra en lunarsida åt mig (den är borttagen idag för er som letar). Givetvis så fick jag namnet "natta_vitnos", redan då tyckte jag det var oerhört pinsamt.. men enligt Josefine så fanns det inget annat namn ledigt! Dum som jag var så gick jag givetvis på detta och ja som ni alla vet så hette jag "natta_vitnos" så långt tillbaka som jag kan minnas :)

Ville bara säga tack Jossan, "natta_vitnos" är ett bra minne med många roligas berättelser bakom namnet :D

Nataaliiie (natta_vitnos)


dra mig baklänges

Det är Tisdag, snön liger vit på taket och endast en liten grupp av människor är vakna..
Rösta på mig i veckansblogg, läng nedan:

http://dho.blogg.se/2010/january/veckans-blogg-1.html#comment


Nataaliie

färga håret

Eminoo är idag räddare i den stora nöden, hår färgning på gång :D

Nataaliiie

nya uppdrag

då va det spikat: 10 nya uppdrag tillkommer vår "göra år 2010" lista..
dessa är Matildas 10 nya:



LYCKA TILL

Nataaliiie

matilda sa nej

Matilda hade fått för sig att utföra ett av de 29 uppdrag hon har kvar.. hon skulle ha tights till skolan. har aldrig sett henne i tights.
Hon bangade, men det visste vi ju redan innan.. hon kommer aldrig klara detta ;)
MOAHHAHAHA

Nataaliiie

österrike

LÄNGTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR
nu är det ju bara sådår 5 veckor kvar - kan gå fort kan också gå sjukt sakta.
men snart bär det iaf av.. ta skidorna på ryggen och beger mig till österrike :)

Bo på hotell, åka skidor och leva livet!



Nataaliiie

träningsvärk

Fyfaaan så sjukt ont.
jag skyller helt på Sofia, allt är hennes fel just nu :) kan hon ha.
HAHA
kan inte annvända min armar till något, skriva på datorn är en av de få saker jag kan göra.
vet i hundan hur det ska gå att bli biff alltså.. känner att detta kommer att bli plågsamma månader.
synd för er andra som får stå ut med mitt klagande, men gnäller ni för det då jävlar!

Nataaliiie

tävling

lite uppdatering av min och matildas tävling:
jag har nu klarat 1/30 uppdrag.. juhuuuu!
jag tänker dock inte säga vad för det kan skada/såra kännsliga läsare. kanske får reda på det vid slutet av året.
Matilda har klarat 2/30
hennes är dock bara väldigt lätta ;) HAHA

jag känner att vinsten kommer att tilldelas mig :D

Nataaliiie

inventering

Hur har jag kunnat glömma?
har ju inte berättat för er att jag började det nya året med att inventera på Willys.. stolt!
klockan 11 nyårsdagen var det dax för lite (ganska mycket) inventering och självklart fick jag frysboxar, tandborstar, tandkräm, påsar och disktrasor.. vet nu hur många disktrasor det finns på Willys? Nej, det var väl det jag trodde.. det finns fan sjukt många! närmare 1000 stycken.

Nu är det avklarat iaf och jag är mycket stolt över mig själv :)

Nataaliiie

tjejklassikern

då har jag bestämmt mig.. i år är det dax!
Jag och min mor ska genomföra tjejklassikern.. vilket betyder att jag måste bli biff innom några månader!

 För att erövra Tjejklassikern ska du

  • genomföra ett av skidloppen Kristinaloppet 30 km eller Tjejvasan/Kortvasan 30 km (3 mil) 
  • cykla Tjejvättern 100 km (10 mil)
  • simma Vansbro Tjejsim 1 km
  • springa Lidingö Tjejlopp 10 km (1 mil)

Genom att genomföra dessa lopp inom ett år blir du en Tjejklassiker och erhåller tjejklassikerdiplomet. Du kan starta med valfritt lopp.

Nataaliiie


skjut mig

jag klarar inte mer, fattar inte varför jag ens kollar på det.. hon är bara för mycket!



Nataaliiie

dagbok

gissa vem som har städat sitt rum? och gissa vem som hittade sin 5 år gamla dagbok? jag tror jag garvar sönder.. HAHA! jag hade det inte lätt som 13 åring alltså, ohnej ;)
Hoppas verkligen inte jag är ensam om att skriva fjantiga inlägg i min dagbok, känns både sorgligt och sjukt kul.

nyfika antar jag att ni är också?
såhär lyder en bit ur ett inlägg:
" idag var vi på badresa till linköping, vi åkte med furan. Furan är ungdomsgården i mariannelund. Jag längtar tills jag börjar i mariannelund. det ska bli roligt! för där känner man sig större och det finns kanske fler roliga kompisar. jag och hanna åkte på badresa och det var ganska många med, fast jag och hanna kände bara jossan, linda och cicci. fast vi visste vilka några andra var också för jossan har pratat om dom. Det var jätte pisamt för det va jätte många killar med från mariannelund! ;)"
- Natalie tälth 12 år gamal (år 2004)

MAHAHHAHAHA skjut mig långsamt, detta var bara 1/10 av det riktiga inlägget. Det andra fortsätter i ungefär samma stuk.. ja ni kan ju tänka er!

Nataaliiie

happy



Nataaliiie

borta bra och hemma inte fullt så bra

hemma efter sjukt bra dager i min kommande hemstad GÖTEBORG :) vad som hellst kan hända när man är i en storstad med Amanda och Judith och för alla er som känner oss så vet nu hur galet allt kan gå ;p.
jag har helt enkelt haft det sjukt bra..

åka bil i Göteborg är inte det lättaste och jag vet ínte hur många gånger vi har hört "gör en laglig U-sväng så fort du kan!" det förklarar vell allt?

dag 1 kollade vi på innebandu, vi satte oss på läktaren och gjorde oss bekväma och helt plötsligt kommer motståndarlaget (MALMÖ) in på planen och börjar värma upp.. de har ROSA kläder och för alla er som hatar rosa så förstår ni min kännsla. men det slutar inte så, utan helt plötsligt så börjar hela läktaren att sammlas med rosaklädda malmöbor. jag skojar inte när jag säger att fan halva Malmö var där (okej, jag kanske skojar lite.. men det va ungefär så det känndes). Där sitter vi (HM foket) i mitten av läktaren omringade av rosaklädda malmöbor. "jag kanske överlever detta om jag fokuserar på matchen" tänkte jag, men icke! När vi minst anar det så ställer sig en kille med trumma upp och skriker "MAAAAAAAAAALMÖÖÖÖ" i en mikrofon eller sån där ljudgrej ni vet. "ohshit" tänkte vi. De börjar dela ut rosa flaggor bland sig och ett sånghäfte. Det sätts igång.. sjungandet och viftandet alltså. phuuuu..
Mitt i det hela så börjar POJKAR 18 i malmö slänga rosa flaggor på oss MEN Amanda slår snabbt tillbaka, hon vänder sig om och håller upp den rosa flaggan i luften och river sönder den.. Wohooooww. snacka om stämning på läktaren!!

Nataaliiie


djävulshorn

spammande sms?
MOHAHHAHAH

Nataaliiie


göteberg

då beger sig natalie till sin kommande (förhoppningsvis) hemstad :) vårt älskade Göteborg!
denna gågen med underbara klasskompisar och kompanjoner.. Amanda Tapper och Judith bringner :D
Måste jag ens säga vad vi ska hitta på? handlar, kolla innebandy och bara myyysa. I like!
Vi hörs och som ni kanske förstår så kommer bloggen att ha ännu ett uppehåll nu.. men bara på en dag eller två ;p

Nataaliiie


vänt på dygnen

ja då har det hänt.. sover länge på dagarna och kan inte sova på kvällarna/nätterna! det finns en person som är skylldig till att detta har hänt men jag nämner givetvis inga namn..

Nataaliiie


Nytt år och nya möjligheter

det nya året firade jag givetvis med mina kära hubbe-vänner :) böghögar, snöänglar, mat, skratt, spel och mycket annat kan sammanfatta denna sjukt roliga kväll!
saknade självklart eksjö lite smått sådär ;p

på tal om nytt år.. Matilda Stenstrom och jag har startat vår lilla tävling. Hon har skrivit 30 uppdrag till mig som jag ska utföra under året och jag 30 till henne. Den som lyckas med flest innan årets slut vinner.. och jag hatar att förlora. Går in med 120% i denna helö serilsa tävling! ;p
För er som undrar så är det vissa hel sjuka uppdrag som man verkligen inte vill göra och som kan förstöra hela ens liv.. men vad gör man inte för att vinna :)
Så jag varnar er för att hamna mitt i mina uppdrag, kan vara riskabelt att umgås med mig i år :D

Nataaliiie

pingvinerna i madagaskar

HAHAHAHAHHA
om det är något som jag har gjort under lovet så är det att citera pingvinerna i madagaskar.. I love them!
coolare och mer väl utväcklade pingvniner får man leta efter. Jag hoppas för erat egna bästa att ni inte har missat deras nya serie :)

Nataaliiie


förgyller sofias vardag

jahopp, inte trodde jag att min lilla blogg var så välläst. efter att ha haft ett uppehåll på sådär en vecka så har ett visst antal personer fått panik ;p. Så då va det dax igen.. insperationen har inte vart på topp på sistone men Sofie fick mig på lite bättre humör :D TACK!

Nataaliiie


RSS 2.0