Flytten

Så har man flyttat hemifrån ..
( för ett tag iaf )
Nataaliiie



natalies dramatiska liv

konstig dag i dag, vet inte om jag ska skratta eller gråta om jag ska vara ärlig. gick upp tidigt, jobbade på vida, slog ut en tand, brännde mig i ansiktet, och till sist så vann vi iaf vår andra seriematch :) haha!
ja helt klart en jobbig ´dag i Natalies liv.
- och nästa vecka flyttar jag hem till beckis, känns lite lustigt men det ska bli kul :)
ha det bra mina trogna läsare
Nataaliiie


Ellan i sina bästa dagar

Svenska taxklubbens tidsskrift...

kom inte på någon rubrik.

medelhavet, medelhavet, medelhavet..
håll ut, bara tre månader kvar !
Nataaliiie


den årliga krisen

så var krisen här. Senare än vanligt och lindrigare än vanligt. Känns ganska bra att veta, har gått och väntat på den ett bra tag nu, men nu äntligen. nej vänta här nu, äntligen är kanske fel ord, eller? För er som inte är som mig och har en årlig kris, ja aknske vi tom kan kalla den vårkrisen. Ett finare namn måste jag påstå. Så ska jag iaf förklarar vad det är.
Orsaker: man föds nog med det (tropr jag), så det msåte nog bero på föräldrarna. Eller jag har iaf haft det så länge jag kan minnas, kan kanske bero på ungdoms vänner?
Konsikvenser: man känner det lixom innom sig att något förändras. Börjar gråta när jag hör/ser något sorgligt. Får rysningar av vad som. ( i helgen stog Pia Lockström i mål i blaget och när jag såg det så fick jag rysningar, helt sjukt! jag tyckte det va fint att hon stod i mål och blev typ helt rörd ). Detta är sjukt jag vet! Andra konsikvenser är att jag bli som en fem åring, tycker det är jätte roligt att göra tvärtom vad mina föräldrar säger, skäms över mig själv. men som sagt det är lindrigare i år, kanske för att det bara är 358 dagar kvar tills jag blir myndig eller något liknande. men en sak som är värre är att jag har massa läxor just över min kris period, vilket kan leda till obehagliga konsikvenser.
Finns det medicin att ta? Alltså detta är en mkt svår fråga, det ända som jag vet hjälper ar att springa och dricka vatten. Glömm inte att andas heller!
Jag kommer tillbaka när min kris period är över.

sola lugnt, Anna-Stina och Greta hälsar
Nataaliiie

dockan i påskägget

måste få ett slut på ordbajsandet. dagens ämne får iaf bli den extremt fina dockan som jag fick av becka och johnny i födelsedagspresent. den är flintis med maqn fick med två frisyrer som tillbehör en gul och en grun. man kan välja om hon ska ha kiol eller byxor. och hennes sköna solbrillor passa utmärkt till de två handväåskorna som är lila och rosa ;P tack så mkt! jag ska leka med den så ofta jag kan.

som sagt krisen kommer närmare, rädda mig
Nataaliiie

17 snart 70

ännu har dagarna och veckorna gått alldeles för fort här i bondelandet. har hunnit bli både 17 och några dagar äldre ändå. kroppen sviker mig som en 70 åring och jag vet inte riktigt varför mina ben missförstår mig när jag tänker gå. blommorna kommer och min årliga kris kryper sig närmare dag för dag, trode jag skulle växa ifrån den vid typ 14 kanske men nejnej så blev det inte.. jag får nog stå ut iaf ett år till. kan ju alltid hoppas att jag växer upp något på min 18 års dag. (vilket dröjer)! annars så har jag nog ordbajsat så att det räcker nu. Påskäggen är vell värt att nämna också, men inte mer än så. blev  förövrigt stoppade av polisen i gåt också, va kanske inte det roligaste jag har vart med om men jag hoppas vi kan skratta åt det om några dagar kanske..

"Alla behöver en vän"
Nataaliiie

RSS 2.0