Fotboll, och inga andra bollar...

Första hemma matchn på grus i Mariannelund. Låter kanske inte jätte lockande men det ska bli kul :) På planen kommer bara finnas en boll och det är en fotboll så Amanda kommer inte ha en så stor risk att strula till det. fast vid närmare efter tanke så kan det finnas en manlig domare på planen, stackarn! Förövrigt så ska jag spela back vilket inte kommer att gå så bra, men skyll inte på mig när vi förlorar för det är inte jag som har satt mig där..  (nervös)

Trevlig kväll i går, Hubbe <3 och god mat. sen blev det att åka bil med Andreas Andersson upp till Josefine Evertsson där vi träffade lite roligt folk och sen hämtade vi folk på hotellet, trevligt trevligt ;p

"Let me hold you for the last time
It´s the last chance to feel again
But you broke me, now I can´t feel anything

When I love you and so untrue
I can´t even convince myself
When I speaking It´s the voice of someone else

Oh, It tirns me up
I tried to hold on but It hurts too much
I tried to forgive but it´s not enough
To make it all okey"
Nataaliiie

Morfar, när jag blir stor ska jag bli som mormor!

Ja det va precis så jag sa den dagen när jag fyllde fem och morfar trodde att jag ville bli precis som han. Icke, mormor va det :) han blev lite ledsen men idag äntligen efter 12 år så har han förlåtit mig. han insåg att jag blev mest lik honom iaf, sorgligt med sant ;p hoho!

idag ska Hubbe ha mys, länge sen jag träffade dem nuu!
jag får skriva mer i morgon ist för har lite brdis nu, hannsan kommer snart :D

"lek livet, innan livet leker dig"
Nataaliiie


tennisbollan och andra bollar..

Tro det eller ej men Amanda har vart i farten igen. Om jag säger så här - hon råkade sparka på fel bollar i dag på idrotten. Aj tänker ni då hoppas jag och ja det ska jag säga er att Rikard såg inte allt för nöjd ut (stackarn). Matilda och Jag kunde givetvis inte hålla oss för skratt så vi skrattade på som i vanlig ordning. men rikard rörde inte en min och Amanda såg ganska förskräckt ut. Efter att ha övergått från asgarv till lite lindrigare skratt så upptäckte vi att Amanda satt och funderade. vad tänker du på Amanda? - Undrar vart jag kan få tag i ett par nya? Efter att vi skrattat i ca två minuter till så frågar vi om hon är seriös och självklart var hon det. - jag har lite hudlotion i väskan tror du det hjälper Rikard? Då kunde knappt Rikard h¨ålla sig längre, trots smärtan! Detta slutade iaf med att Rikard inte kunde vara med på idrotten och Amanda struntade i idrotten och jag och matilda skrattade vidare och hoppades på att Rikard kan få barn iaf!

Ännu en dag med vårväder och det är mycket härligt. Allt blir roligare och piggare!

"stor i en liten kropp"
Nataaliiie



Tjocka gubben, yeah! Tjocka gubben..

Idag har våren visat sig ännu mer och först fotbollsträningen på grus är klappad och klar :)
Efter att Amanda sköt Ida i huvudet så kom vi att tänka på den soliga dagen för några år sedan då Amanda (tönt) tapper sköt en stenhård boll i magen på en tjock gubbe som tränade oss på ett zoooonläger.. haha!
Su nu ska jag berätta för er, sagan om Amanda och den tjocka gubben.  Det var en gång en tjej som hette Amanda hon var 14 år gammal och reda för sitt liv som fotbollsproffs. Hon vaknade en morgon och kännde att detta verkligen var hennes dag, och hon gick ner till planen för att köra sin dagliga morgonträning. Hon började spela tennisfotboll med sina kompisar och som dommare hade de den tjocka gubben som även var Amandas roliga tränare. De hade haft en fin vecka tillsammans och backom de elaka och retsamma orden till varandra fanns något som jag hellst inte vill tänka på, mohahahah!  Fotbollstennisen slutade iaf med att hon sköt den ordentligt pumpade bollen rätt i magen på den tjocka tränargubben.. Tränar gubben trillade bakåt och fick knappt luft men ingen hjälpte honom. Utan alla låg på marken och as garvade. Tjocka gubben hade nämligen gett ifrån sig ett hårt och intensivt stön som gjorde att hela smålandslaget killar92 hade sina ögon riktade på Amanda och den tjocka tränarguben. Detta är helt klart ett minne för livet, tack för det Amanda! ( fråga mig inte varför jag skrev ner detta, blev nog mest för att det va det ända roliga som hände idag) 

"skrattar bäst som skrattar sist"
Nataaliiie 

sooolen är här

Tro det eller ej men våren och solen närmar sig , lycklig!
idag har vi upptäckt att det är jävligt långt kvar tills vi tar studenten..
Just nu i denna stund så öppnar treorna sina boxar med studentmössor...suck!
plus att vi kommer att heta STUDENT 11, hur bra låter det då? Inte så bra neeeej!

Dagen till ära så har vi druckit flera koppar tée på princess och Judith (fikakungen själv) åt sin älskade semla ( som vanligt).
Tycker själv att det är ganska synd att de har tagit bort de torkade/plastiga semlorna i skyltfönstrerna. Efter vår stöld av plastsemla så tog de helt enkelt bort dem, förnedrade? Arraksbollarna som inom en snar framtiden kommer att bli hårda och möta sitt öde ( vilket lär bli att Malin tattar dom?)

Förävrigt så har jag rivit hål på min ajeans idag, cosmopolitans mode tips :), så en modemänniska som jag är (eller inte) så tog jag coh gjorde som dom sa. Blev ganska bra om jag får säga det själv ;P hahha! Har även lagat min väska som gick sönder när jag sprang över vägen för att inte bli påkörd i dag, mina små vänner fick sig ett gott skratt men jag  och väskan är ledsna.men som sagt så är han lagad nu! Nål och tråd löser det mesta!!

"Stilen gör tjuven"
Nataaliiie

Så vi börjar om på nytt

Ja okej då ska jag försöka att börja om med detta igen.
Det gick ju inte så bra sist, men nu ska jag verkligen försöka ta mig tid att skriva av mig lite.
Hoppas det gillas :)

"Det behövs inga skönhetsprodukter när det finns lycka"
Nataaliiie

RSS 2.0