facebook

jaa, jag säger då det... inte bar detta! Blir man inte beroende av farmeville så blir man beroende av att göra test och om man inte ens blir beroende av det så skriver man sin status typ 1000 ggr om dagen "sover" "tränar" "sjunger" "leker".. och allt vad det nu kan vara. Blir man inte beroende av det så fixar man sig en egen "hata, älskar, gilla, ogilla, äta, bagge" grupp (kan vara allt mellan himel och jord).. det posetiva med det hela är ju att man ser när folk fyller år för jag e ju så sjukt dålig på att hålla koll på det!

men så har jag ju då hamnat i det där stadiet då man trycker på varende tillåt knapp på detta förbannade test, hatar dom! (egentligen) eller iaf när alla andra gör dem, och de bara står i vägen på startsidan! men men... har man tråkigt så har man.. så jag tog: "vem är du i tjejgänget?" - så hät blev det...

Du är tjejjen som snackar kompisarna genom alla problem (ofta kan du avrunda pepptalket med en otrolig "tröst-ä...tartårta"). Får du själv problem delar du med dig av dem först efter du själv löst dem. Du hittar lätt rätt samtalsämne för stunden och fungerar det inte kan man ju alltid prata om strumpfyllda sandaler eller månförmörkelser. Vännerna älskar och avgudar dig. Din vilja tar dig långt. Killarna i din omgivning förälskar sig i dig utan att du vet om det. Allt sedan en blinddate på Muggen kilar du numer stadigt med en lika pratglad mäklare. Du klär dig i paljettvästar i guld och sätter upp håret med fågelfjädrar, vilket blir en egen och klockren stil.

SOM OM.. paljettvästar i guld? skulle inte tro det va! mysbyxor (y)

Nataaliiie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0